Svt pandemilag

Pandemilagen slopas sista mars – SVT Nyheter

Pandemilagen slopas sista mars | SVT Nyheter

3 mars 2022 — Den så kallade pandemilagen trädde i kraft första gången den 10 januari i fjol och har därefter i omgångar förlängts till den sista mars i år …

Pandemilagen slopas sista mars.Från april ska covid-19 inte längre klassas som en allmänfarlig sjukdom, föreslår regeringen i en proposition.Och sista mars ska också den så kallade pandemilagen avskaffas, något som riksdagen tidigare begärt.

Pandemilagen tas bort: ”Jag tycker att det är för tidigt”

Pandemilagen tas bort: ”Jag tycker att det är för tidigt” | SVT Nyheter

1 apr. 2022 — SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att …

Från och med idag den första april så ses inte covid-19 längre som en samhällsfarlig sjukdom och pandemilagen tas bort.

Riksdagen förlänger pandemilag – SVT Nyheter

Riksdagen förlänger pandemilag | SVT Nyheter

19 jan. 2022 — Riksdagen har beslutat att anta regeringens förslag att förlänga pandemilagen till den 31 maj. Men riksdagen uppmanar samtidigt regeringen …

M ställer fyra krav på förlängd pandemilag – SVT Nyheter

M ställer fyra krav på förlängd pandemilag | SVT Nyheter

13 jan. 2022 — Regeringens förslag till förlängd pandemilag möter hårt motstånd. Moderaterna ställer nu fyra krav på förändring av pandemilagen.

Regeringens förslag till förlängd pandemilag möter hårt motstånd. Moderaterna ställer nu fyra krav på förändring av pandemilagen.

Riksdagen röstar ja till ny pandemilag – SVT Nyheter

Riksdagen röstar ja till ny pandemilag | SVT Nyheter

8 jan. 2021 — Den nya tillfälliga pandemilagen har klubbats igenom av riksdagen och kommer att börja gälla redan på söndag. – Den kommer att användas i …

Den nya tillfälliga pandemilagen har klubbats igenom av riksdagen och kommer att börja gälla redan på söndag. – Den kommer att användas i närtid, säger statsminister Stefan Löfven (S).

Regeringen missbrukar sin makt genom pandemilagen

Liberalerna: ”Regeringen missbrukar sin makt genom pandemilagen” | SVT Nyheter

11 jan. 2022 — SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att …

Regeringen har missbrukat sin rätt att stänga ner samhället. Det anser Liberalerna som nu vill stoppa en förlängning av pandemilagen. – Det är dags att återta ansvaret till riksdagen, säger Nyamko Sabuni till Svenska Dagbladet.

Så fungerar den nya pandemilagen – SVT Nyheter

Så fungerar den nya pandemilagen | SVT Nyheter

11 jan. 2021 — Den nya pandemilagen innebär att regeringen får möjlighet att stänga bland annat butiker, gym och badhus. Det innebär också att den som …

Den nya pandemilagen innebär att regeringen får möjlighet att stänga bland annat butiker, gym och badhus. Det innebär också att den som bryter mot förbuden kan tvingas betala böter.

Regeringen presenterar ny tillfällig pandemilag – SVT Nyheter

Regeringen presenterar ny tillfällig pandemilag | SVT Nyheter

10 dec. 2020 — Regeringen presenterar ett utkast till en ny pandemilag för att bromsa smittspridningen, meddelar socialminister Lena Hallengren (S) och …

Regeringen presenterar ett utkast till en ny pandemilag för att bromsa smittspridningen, meddelar socialminister Lena Hallengren (S) och Amanda Lind (MP).Pandemilagen ska ge regeringen möjlighet att besluta om begränsningar och nedstängningar i fritids- och kulturverksamheter, kollektivtrafik och köpcentrum.

Regeringen: Pandemilagen avskaffas – SVT Nyheter

Regeringen: Pandemilagen avskaffas | SVT Nyheter

3 mars 2022 — Från april ska covid-19 inte längre klassas som en allmänfarlig sjukdom, föreslår regeringen i en proposition.

Från april ska covid-19 inte längre klassas som en allmänfarlig sjukdom, föreslår regeringen i en proposition. Och sista mars ska den så kallade pandemilagen avskaffas, något som riksdagen tidigare begärt. Anmälningsplikt ska dock gälla för covid-19 inom vården och omsorgen. -Vi ser inte i dagsläget framför oss att vi ska återinföra restriktioner på det sätt som vi har fått uppleva till och från i två års tid. Men skulle vi hamna i en sådan situation får vi stifta en ny lag, säger socialminister Lena Hallengren (S).

I dag upphör pandemilagen – covid-19 är inte längre en …

I dag upphör pandemilagen – covid-19 är inte längre en allmänfarlig sjukdom | SVT Nyheter

1 apr. 2022 — … längre som en allmänfarlig sjukdom. Då upphör pandemilagen efter drygt två år. SVT begav sig till Vaggeryd för att prata om tiden som varit.

Från och med i dag klassas covid-19 inte längre som en allmänfarlig sjukdom. Då upphör pandemilagen efter drygt två år. SVT begav sig till Vaggeryd för att prata om tiden som varit.

Keywords: svt pandemilag