Svt dold högskoleprovet

Fusket på högskoleprovet: Läcka inifrån gör det möjligt

Fusket på högskoleprovet: Läcka inifrån gör det möjligt | SVT Nyheter

29 maj 2017 — SVT Dold har tidigare avslöjat ett organiserat fusk med högskoleprovet som årligen uppskattas omsätta flera miljoner kronor. Efter det har …

Det fuskades på högskoleprovet även denna termin. SVT Dold kan avslöja hur en provledare på Stockholms universitet fotograferar av högskoleprovet och skickar det till fusknätverket, mot betalning – en halvtimme före start.

Här fuskar sig SVT:s reporter till 2,0 på högskoleprovet

Här fuskar sig SVT:s reporter till 2,0 på högskoleprovet | SVT Nyheter

3 maj 2016 — SVT Dolds reporter Samir Bezzazi skriver högskoleprovet i tv-huset i Göteborg. … säger säljaren medan han bandas med dold inspelning.

156 rätt av 160 frågor – ett solklart 2,0. Det blev resultatet för SVT Dolds reporter när han testade att fuska på högskoleprovet med hjälp av en liga. Men det krävdes noggranna förberedelser.

Man döms för fusk på högskoleprovet i unik dom – SVT Nyheter

Man döms för fusk på högskoleprovet i unik dom | SVT Nyheter

7 feb. 2018 — För första gången fälls en person för fusk på högskoleprovet. Den åtalade, en man i 20-årsåldern, har vid provet använt otillåtna hjälpmedel …

För första gången fälls en person för fusk på högskoleprovet. Den åtalade, en man i 20-årsåldern, har vid provet använt otillåtna hjälpmedel, slår Svea hovrätt fast i domen.

Dold – Högskoleprovet: del 1 – SVT Play

Dold | SVT Play

Dold skildrar och ifrågasätter missförhållanden. Vi drar fram orättvisor i ljuset och synar vardagsmakten. Påverka vad som ska granskas och följ …

Dold skildrar och ifrågasätter missförhållanden. Vi drar fram orättvisor i ljuset och synar vardagsmakten. Påverka vad som ska granskas och följ reportrarnas arbete i sociala medier. Programmet sändes 2017.

Uppdrag granskning – Högskoleprovsfusket – SVT Play

Trots att regeringen skärpt lagen och myndigheterna gillrat en fälla har fuskare köpt sig toppresultat på högskoleprovet även i höst, avslöjar SVT Dold.

Dold – Högskoleprovet: del 3 – SVT Play

Åklagare kräver att få SVT-material till utredning om fusk på högskoleprovet – P3 Nyheter Dokumentär | Sveriges Radio

29 aug. 2018 — När vårens högskoleprov skrevs den 14 april slog polisen till på … SVT:s program Dold har tidigare granskat fusket på högskoleprovet.

Åklagaren som utreder ligan som misstänks ha sålt fusk till högskoleprovet har begärt att få material från SVT, men SVT vägrar lämna ut något.

Dold | SVT Play

Storfusk avslöjat på högskoleprovet – YouTube

3 maj 2016 — SVT Dold avslöjar att över 80 personer har fuskat på högskoleprovet. De betalar tusentals kronor till ligor.

SVT Dold avslöjar att över 80 personer har fuskat på högskoleprovet. De betalar tusentals kronor till ligor.

Keywords: svt dold högskoleprovet