Step up bräda biltema

Stepbräda – Biltema.se

Det är klart att du ska ha en egen step-up-bräda! Kör med videos eller dina egna övningar hemma för att stärka rygg, knän och förbättra din kondition.

Håller du på att bygga upp ett hemmagym? Då är en stepbräda ett mångsidigt träningsredskap som underlättar flera av de träningsmoment du planerar att utföra och ger en allsidig styrke- och konditionsträning. Träning för hela kroppen En stepbräda har en rad olika användningsområden och är kanske hemmagymmets mest mångsidiga träningsredskap. Enbart med hjälp av stepbrädan kan du träna hela kroppen. Du kan utföra olika rygg- och magövningar, träna armar, axlar, bröst, rumpa, ben och lår. Vill du öka svårighetsgraden i övningarna kan du komplettera med redskap som skivstång, hantlar eller viktskivor. Dessa redskap finns att köpa som tillbehör. Höj och sänkbar Stepbrädan kan justeras i tre olika höjder. Du kan därmed anpassa höjden till just den övning du ska utföra. Brädan har dessutom en halksäker yta som gör att alla övningar kan utföras på ett säkert sätt.  Exempel på övningar Bröstpress med hantlar eller skivstång – Ligg på brädan och pressa vikterna uppåt över bröstet. Dips – Placera händerna på brädans kant intill din kropp med rumpan nära brädan och benen framför dig. Sänk kroppen genom att böja armarna. Lyft sedan kroppen tills armarna blir raka. Utfall – Placera en fot på stepbrädan och en fot längre bak. Böj det bakre benet nedåt tills det främre befinner sig i 90 graders vinkel. Gå sedan upp med det bakre benet. Upprepa önskat antal gånger. Skifta sedan ben och utför utfall även med det andra benet. Övningen kan även utföras med en skivstång på axlarna. Step up – Stå med fötterna höftbrett isär. Kliv upp med den ena foten på brädan. Kliv sedan upp med den andra foten. Kliv sedan ned med en fot åt gången. Upprepa så många gånger du orkar i det tempo som passar dig. Övningen kan även utföras med hantlar i händerna. Armhävningar – Placera händerna på stepbrädan. Spänn magmusklerna och sänk bröstet mot golvet genom att böja armarna. Pressa sedan upp kroppen till startpositionen. Upprepa så många gånger du orkar. Räkan – Sitt på brädan och dra upp knäna mot bröstet så att du balanserar på rumpan. Håll händerna på undersidan av låren. Håll balansen. Släpp sedan händerna och sträck ut kroppen. Stepbrädan kan användas av användare på alla nivåer.

Step-up bräda | Justerbar höjd | KAYOBA – Jula

Step-up bräda | Justerbar höjd | KAYOBA | Jula

Step Up-bräda, Belastning (max) 120 kg … Stepbrädor Casall Step Up Platform … Stepbrädor Trekkrunner Step Up Board …

Brädan kan justeras i två olika höjdlägen (10 och 15 cm) och är enkel att förvara när den inte används. Tillverkad av hårdplast.

Step-Up-Bräda » [ Bäst i Test 2023 ] – Tips och Råd – Testson

En stepbräda, även kallat step up bräda eller träningspall, är helt enkelt en bräda man kan gå upp och ner på. Det kan liknas vid en bred pall. En step up …

Stepbrädor (100+ produkter) hos PriceRunner • Se priser »

Definitivt ett bra köp om du letar efter en pålitlig stepup-bräda med stor kapacitet. Sportgymbutiken. Bästa Premiumval. Rebook Step up Studio Delta …

Stepbrädor hos PriceRunner ✓ SPARA pengar genom att jämföra priser på 100+ populära modeller ✓ Gör en bättre affär nu!

Stepbräda.se – Hitta en bra step up bräda!

Jämför priser på Step-up-brädor. Hitta bästa pris på 41 produkter från Casall, Reebok, Gymstick och fler.

Stepbräda Bäst i test 2023 – Topp 5 – Fitnesshuset.se

Stepbräda Bäst i test 2023 – Topp 5 | Fitnesshuset.se

Urval av de bästa Step up bräda från Biltema till de bästa priserna. Spara pengar genom att se över de bästa erbjudandena från Biltema hos Ofertia (Bonial).

Hitta den bästa stepbrädan för dig i vårt stora bäst i test. Vi har listat 5 prisvärda step-up-brädor för varje storlek, prisklass och stil.

Step-up-brädor – Jämför priser och omdömen hos Prisjakt

Här finns träningsutrustning som gåstavar, hopprep och hantlar likväl som olika skydd som kan behövas vid skada eller som stöd. Det är även här du ska leta om …

Jämför priser på Step-up-brädor. Hitta bästa pris på 41 produkter från Casall, Reebok, Gymstick och fler.

Step up bräda under Biltema – fantastiska erbjudanden

Step up bräda under Biltema – fantastiska erbjudanden – Ofertia (Bonial)

Handla enkelt träningsutrustning såsom hantlar, vikter, gummiband, skivstänger och kettlebells online. Fri frakt till butik – 365 dagar öppet köp!

Urval av de bästa Step up bräda från Biltema till de bästa priserna. Spara pengar genom att se över de bästa erbjudandena från Biltema hos Ofertia (Bonial).

Sport- & träningsutrustning | Köp hos Clas Ohlson

Träningsutrustning – Fri frakt & fri retur i butik – Stadium.se

Keywords: step up bräda biltema, stepbräda biltema, biltema stepbräda