Plastfat biltema

Uppläggningsfat melamin, 40 cm – Biltema.se

Praktiskt uppläggningsfat av melamin med fem fack. Passar perfekt för upplägg av tacos, tapas och snacks. Fatet passar också utmärkt till picknick och camping.

Praktiskt uppläggningsfat av melamin med fem fack. Passar perfekt för upplägg av tacos, tapas och snacks. Fatet passar också utmärkt till picknick och camping. Tål maskindisk samt temperaturer från -20 till +70 °C.

Uppläggningsfat, 5-pack – Biltema.se

Tillverkade av aluminium. Källsorteras som metall. Mått: (L) 43,5 x (B) 29 x (H) 2 cm. Teknisk specifikation …

Uppläggningsfat, 5-pack

Tårtfat med lock – Biltema.se

Rejält tårtfat med lock som låses fast med två clipslås på sidorna. När locket är låst kan du enkelt bära hela fatet i handtaget på lockets ovansida.

Rejält tårtfat med lock som låses fast med två clipslås på sidorna. När locket är låst kan du enkelt bära hela fatet i handtaget på lockets ovansida. Kan användas till tårtor, bakverk, ostar m.m. Godkänd för livsmedelshantering.

Hävertpump, 21 l/min – Biltema.se

För urpumpning av oljefat. Beständig mot oljor, alkali och kyla. Standard fatgänga, 58 mm. Sugrör: 85 cm. Böjligt utloppsrör: 120 cm. Av plast.

För urpumpning av oljefat. Beständig mot oljor, alkali och kyla. Standard fatgänga, 58 mm. Sugrör: 85 cm. Böjligt utloppsrör: 120 cm. Av plast

Kakfat, 3 våningar – Biltema.se

Trevligt och praktiskt 3-våningsfat till kakor, frukt etc. Delarna kan även användas separat. Det största fatet har diametern 25,5 cm.

Kakfat, 3 våningar

Fat Wobbler, 44 g – Biltema.se

Flytande wobbler med sked som gör att den kan gå ner till två meters djup. Rikligt med rasselkulor och krok av högsta kvalitet.

Kakfat, 3 våningar – Biltema.se

Trevligt och praktiskt 3-våningsfat till kakor, frukt etc. Delarna kan även användas separat. Det största fatet har diametern 25,5 cm. Med 3 våningar är …

Kakfat, 3 våningar

Plastfat och plasttunna – PK Produkter

Plastfat och plasttunna | PK Produkter

Köp plastfat för säker förvaring och transport av vätskor och livsmedel. Hitta fat och plasttunna med lock i vårt breda sortiment! Beställ idag →

5st plastfat 200 liter – Plasttunna – Blinto

Plasttunna – 5st plastfat 200 liter | Blinto

Blintos auktionsmäklare gör en visuell genomgång av objektet samt ber säljaren att tydligt redogöra för dess skick. Det görs alltså ingen teknisk besiktning …

5 stycken tomma plastfat. Volym: 200 liter Antal: 5

Keywords: plastfat biltema