Oljepump biltema

Oljebytarpump, manuell – Biltema.se

8 okt. 2009 — Blev förärad en elektrisk oljebytarpump på fars dag förra året Glad , skulle använda den för första gången i veckan vid oljebytet på min …

Oljebytarpump, manuell

Oljebytarpumpar båt – Biltema.se

Smidigt och enkelt oljebyte med en oljebytarpump. Se våra oljebytarpumpar på Biltema.se!

Oljebytarpump 12 V – Biltema.se

Ett komplett kit med allt du behöver för att byta olja genom oljestickans ingång. Kompakt design och snabbanslutningar gör att arbetet går snabbt och smidigt utan kladd. Pumpen kan användas för de flesta vätskor som vatten, olja och bränsle. Dock inte lösningsmedel. Två slangar medföljer. En på sugsidan, hård vit, och en på trycksidan, genomskinlig mjuk. Om oljan är varm går den lättare att pumpa upp. Varmkör alltid motorn innan du ska tömma den på olja. När du har tappat ur oljan lämna den till din lokala återvinningsstation där oljan sorteras som farligt avfall.

Pump för växelhusolja – Biltema.se

Pump för växelhusolja

Sugpump för fordonsoljor – Biltema.se

För enkel påfyllning eller uppsugning av transmissionsolja, motorolja och växellådsolja. Genomskinlig behållare med tydlig gradering för enkel avläsning. 

Oil changing pump – Biltema.se

Oil changing pump

Testar oljebytarpump från Biltema – YouTube

Biltemas “oljepump”????!!!! – ÖvrigtSnack – Maringuiden

Blev förärad en elektrisk oljebytarpump på fars dag förra året, skulle använda den för första gången i veckan vid oljebytet på min 41-a. Efter att pumpen surrat i ca. 1 minut så började oljan saaaaaakta sippra ner i dunken som jag skulle ta spilloljan i, efter ytterligare ca 20 minuter så hade he…

Biltemas “oljepump”????!!!! – Maringuiden

Oljebytarpump | För motorolja | HAMRON | Jula

Underlättar oljebyten eller räddar dig när du hällt för mycket olja i motorn. Ansluts enkelt med klämmor till bilbatteriets poler. Sugkapacitet: 1 liter/3 min.

Keywords: oljepump biltema