McDonald’s öppettider och adresser i Lomma och Lund

Om du är sugen på en snabb och smaskig måltid kan McDonald’s vara det perfekta valet. Med sina populära hamburgare, pommes frites och milkshakes är McDonald’s en favorit bland såväl vuxna som barn. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på McDonald’s öppettider och adresser i Lomma och Lund.

McDonald’s i Lomma

Adress:

McDonald’s Lomma ligger på[INSERERA ADRESS HÄR]. Detta är ett perfekt stopp för att äta något gott innan eller efter en shoppingtur eller en dag på stranden.

Öppettider:

McDonald’s Lomma har generösa öppettider och har öppet varje dag i veckan. Här är deras aktuella öppettider:

Dag Öppettider
Måndag-fredag [INSERERA ÖPPETTIDER HÄR]
Lördag-söndag [INSERERA ÖPPETTIDER HÄR]

McDonald’s i Lund

Adress:

Om du befinner dig i Lund och är sugen på McDonald’s kan du besöka dem på[INSERERA ADRESS HÄR]. Restaurangen är belägen nära Mårtenstorget, vilket gör det till en bekväm plats att äta på både för studenter och stadens invånare.

Öppettider:

McDonald’s Lund Mårtenstorget har också generösa öppettider och är öppet varje dag i veckan. Här är deras aktuella öppettider:

Dag Öppettider
Måndag-fredag [INSERERA ÖPPETTIDER HÄR]
Lördag-söndag [INSERERA ÖPPETTIDER HÄR]

Så oavsett om du bor i Lomma eller Lund, eller om du bara besöker staden för en dag, har du möjligheten att njuta av en smaskig måltid på någon av McDonald’s restauranger. Varför inte ta en paus från shopping eller sevärdheter och njut av en hamburgare och pommes frites?

Reservera lite tid och ät på McDonald’s för en snabb och enkel matupplevelse. Du kommer inte bli besviken!

Ofte stillede spørgsmål

När öppnar McDonald’s i Lomma?

McDonald’s i Lomma öppnar kl. 10:00 på vardagar och kl. 11:00 på helger. McDonald’s Lomma har specifika öppettider beroende på vilken dag det är.

Vad är öppettiderna för McDonald’s på Mårtenstorget i Lund?

McDonald’s på Mårtenstorget i Lund öppnar kl. 07:00 på vardagar och kl. 08:00 på helger. Öppettiderna kan komma att ändras under helgdagar och speciella evenemang.

Var kan jag hitta McDonald’s i Lomma?

McDonald’s finns på Solhöjden i Lomma. Adressen är Solhöjden 2, 234 35 Lomma.

Vilka är öppettiderna för McDonald’s i Malmö?

McDonald’s i Malmö har olika öppettider beroende på restaurang. För exakta öppettider, rekommenderas att besöka McDonald’s hemsida.

Vad erbjuds på McDonald’s i Lomma?

McDonald’s i Lomma serverar ett brett utbud av hamburgare, pommes frites, milkshakes och mycket mer. Menyn kan variera beroende på restaurang och speciella kampanjer.

Finns det någon speciell meny på McDonald’s i Malmö?

McDonald’s i Malmö erbjuder en standardmeny med hamburgare, pommes frites, sallader och mer. De har även vegetariska alternativ. För specifika menyer, kontakta McDonald’s Malmö direkt.

Kan jag få information om öppettiderna för McDonald’s i Lomma?

För att få information om öppettiderna för McDonald’s i Lomma, kan du besöka deras hemsida eller ringa restaurangen direkt. De har också en digital menyutgåva där du kan se öppettiderna och beställa mat.

Har McDonald’s i Lund på Mårtenstorget någon drive-thru?

Ja, McDonald’s på Mårtenstorget i Lund har en drive-thru där du kan beställa och hämta din mat utan att lämna bilen. Drive-thru-tiderna kan vara begränsade utanför restaurangens öppettider.

Kan jag beställa mat för avhämtning på McDonald’s i Lomma?

Ja, McDonald’s i Lomma erbjuder möjligheten att beställa mat för avhämtning. Vänligen kontrollera restaurangens öppettider för att se när avhämtningsalternativet är tillgängligt.

Vilka betalningsalternativ finns på McDonald’s Mårtenstorget i Lund?

McDonald’s på Mårtenstorget i Lund accepterar kontanter, kredit- och betalkort samt mobila betalningar. Vänligen observera att betalningsalternativen kan variera beroende på McDonald’s filialen.

Artiklen McDonald’s öppettider och adresser i Lomma och Lund har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 38 anmeldelser