Liu bibliotek logga in

Söka och låna – Linköpings universitet

Du som inte är student eller anställd vid LiU kan skaffa ett bibliotekskort genom att fylla i ansökan. Kortet hämtas sedan på biblioteket.

Sök i UniSearch, DiVA eller Libris. I Mina lån hanterar du lån och reservationer. Beställ fjärrlån eller föreslå inköp. Här hittar du också övrig information som rör lån såsom regler, hur du skaffar bibliotekskort och hittar bland hyllorna.

Mina lån – Linköpings universitetsbibliotek

Om du inte är student eller anställd på LiU, men har ett bibliotekskort på universitetsbiblioteket, använder du ditt bibliotekskortsnummer och PIN-kod för att …

Mina lån är Linköpings universitetsbiblioteks självbetjäningstjänst för att hantera lån och reservationer. Genom Mina lån kan du till exempel låna om böcker.

Biblioteket online – Linköpings universitet

Som LiU-student eller LiU-anställd har du tillgång till bibliotekets e-resurser dygnet runt. Här hittar du information om hur du loggar in och får tillgång …

Som student eller anställd vid LiU har du tillgång till bibliotekets e-resurser dygnet runt. Här hittar du information om hur du får tillgång till artiklar, e-böcker och databaser.

Biblioteket – Linköpings universitet

Läs om den hjälp du kan få på biblioteket och vad som krävs för att få tillgång till talböcker. … Även meröppet för studenter och anställda vid LiU.

Linköpings universitetsbibliotek. Här kan du söka artiklar, böcker och tidskrifter. Behöver du nå oss hittar du kontaktvägar såsom mejl, chatt och telefonnummer. Här kan du också se våra öppettider och vad som är på gång på biblioteket.

Mina lån – Linköpings universitetsbibliotek

Linköpings universitetsbibliotek

Är du student eller anställd vid LiU loggar du in med LiU-ID och lösenord. Andra låntagare använder numret på bibliotekskortet med tillhörande PIN-kod.

Databaser – Linköpings universitet

Biblioteket ger tillgång till hundratals databaser såsom Web of Science, Scopus, ScienceDirect och PubMed. Sök eller bläddra i databaslistan för att hitta …

Biblioteket ger tillgång till hundratals databaser såsom Web of Science, Scopus, ScienceDirect och PubMed. Sök eller bläddra i databaslistan för att hitta den databas som svarar mot dina behov.

Studera i biblioteket – Linköpings universitet

Alla biblioteken har ett antal datorer som är tillgängliga med inloggning via LiU-ID. Det finns också ett mindre antal datorer som går att logga in på för …

Biblioteket erbjuder enskilda studieplatser, tysta läsesalar, grupparbetsplatser, grupprum och publika datorer. Läs om hur du kan använda biblioteket som studieplats som student och anställd vid LiU eller övrig besökare.

Publicering – Linköpings universitet

Läs om att publicera strategiskt, om open access och bibliotekets publiceringsavtal. … Du behöver ett LiU-konto för att kunna logga in och registrera.

Biblioteket erbjuder olika tjänster kring publiceringsstöd och bibliometri. Läs om att publicera strategiskt, om open access och bibliotekets publiceringsavtal. Här hittar du också information om bibliometriska analysmodeller och rankningslistor.

Ny student? – Aktuellt på Biblioteket – Linköpings universitet

Ny student? – Aktuellt på Biblioteket

Därefter behöver du vänta cirka ett dygn innan det fungerar att logga in till bibliotekets e-resurser med ditt LiU-ID. På bibliotekets sidor på Liunet student …

E-böcker/Uppslagsverk – Ämnesguider – Linköpings universitet

E-böcker/Uppslagsverk – Läkarprogrammet – Ämnesguider at Linköpings Universitet

Extern tillgång endast anställda och studenter vid LiU. Innehåller Harrison’s Online, Hurst’s The … För att använda ClinicalKey Student måste du logga in.

Keywords: liu bibliotek logga in