Handdusch biltema

Duschset, fast strålbild – Biltema.se

Gloriaformat duschhuvud med fast strålbild ger stor duscharea. Stång och slang av rostfritt stål. Handdusch med hål i mitten av förkromad ABS-plast. Stång med justerbara väggfästen för enkel montering i befintliga hål.

Krandusch, krom – Biltema.se

Komplett krandusch som enkelt monteras direkt på kranen i tvättstället, diskbänken eller bidén. Perfekt för disk, husdjur, intimhygien m.m. Passar de flesta köks- och tvättställsblandare med standardgängor M24 inv. eller M22 utv. Med 1,5 m slang och duschhandtag med tryckknapp för enkelt skifte mellan kran och dusch. Duschhållare och monteringsverktyg medföljer.

Portabel dusch, 2,5 l/min – Biltema.se

Praktisk dusch med uppladdningsbar pump, duschslang och duschhandtag. Dränk pumpen direkt i bäcken, en hink med vatten eller en dunk med tillräckligt stor öppning (art. nr. 37-192, har passande öppning). Pump, 1,8 m duschslang, duschhandtag, upphängningskrok och sugpropp medföljer. Laddas via medföljande USB-kabel. Pumpen har automatiskt stopp, som stannar pumpen då batterinivån är för låg. Pumpen är även försedd med filter.

Duschhandtag, 100 mm – Biltema.se

Av förkromad ABS-plast. Med justerbar stråle och 5 olika strålbilder: fullflöde, massage, bubblor, kombination fullflöde + massagen kombination fullflöde + bubblor.

Duschhuvud, vitt/krom, 20 cm – Biltema.se

Vinklingsbart duschhuvud med jämn strålbild. Kromad ovandel med vit undersida. Ljusgrå strålsilar i mjukt gummi som är lätta att rengöra (strålsilar täpps ofta igen av kalk, vilket lossnar med lätt massage på gummisilarna). Kulled av förkromad mässing. Övriga delar av ABS-plast.

Duschset, utan stång – Biltema.se

Duschhandtag med duschslang och väggfäste av förkromad ABS. Utan duschstång. Invändig löpande mutter, ½”, i slangens båda ändar. Innerslang av EPDM, packningar medföljer.

Duschhuvud, krom, 20 cm – Biltema.se

Vinklingsbart duschhuvud med jämn strålbild. Helkromad med ljusgrå strålsilar i mjukt gummi som är lätta att rengöra (strålsilar täpps ofta igen av kalk, vilket lossnar med lätt massage på gummisilarna). Kulled av förkromad mässing. Övriga delar av ABS-plast.

Takdusch duo, vit/krom – Biltema.se

Duschset med vinklingsbar ovalformad takdusch som ger en jämn och behaglig strålbild med regnstrålar, avlång handdusch med mjuka strålar i brett mönster och tvålkopp. Med omkastaren kan man välja tak, hand eller båda samtidigt. Ansluts till befintlig blandare. Justerbara väggfästen med skruv och plugg för enkel montering i befintliga hål. OBS! Termostatblandare ingår ej!

Väggfäste för handdusch – Biltema.se

Kromat väggfäste med justerbar led för olika vinklar av handuschen. Hållaren har ett konformat fäste som passar de flesta handduschar. Skruvar och pluggar medföljer.

Duschset, 5-jet – Biltema.se

Solitt set i elegant utförande med 5 strålbilder: Dimma, regn, massage, regn/dimma samt regn/massage. Stång och slang av rostfritt stål. Formskönt duschhandtag av förkromad ABS-plast. Reglerbar hållare samt tvålkopp. Justerbara väggfästen, skruv och plugg för enkel montering i befintliga hål medföljer.

Keywords: handdusch biltema, krandusch biltema