Extraljus biltema

LED-ljusramp, 36 W – Biltema.se

Ett extraljus med maximal prestanda som ger ett snyggt helhetsintryck. Heljuset är godkänt enligt R112 och DRL-ljuset i mitten har R7-godkännande.

Effektivt extraljus med 12 st. Osram SMT LED-celler som ger full ljusstyrka från start. Lyser med bred och vit ljusstråle. Svart hus av aluminium, lins och reflektor av polykarbonat och monteringsfäste av rostfritt stål och gummiklädd kabel. Monteringsdetaljer medföljer. E-märkt enligt ECE-R 10/112. För montering använd Extraljusfäste 42-417. Bilägaren ansvarar för att montera utrustningen enligt gällande regler och förordningar.

Köp【Fjärrljus】och【Extraljus】hos Biltema

Köp【Fjärrljus】och【Extraljus】hos Biltema – Varför betala mer? – Biltema.se

Vid köp av fjärrljus och extraljus med led eller xenon ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltemavaruhus.

Fjärrljus 9″ LED, 170 W – Biltema.se

Ett kraftfullt extraljus med klassiskt utseende. Heljuset är godkänt enligt R112 och DRL-ljuset i mitten har R7-godkännande. Ett mycket robust fjärrljus med rostfritt stålfäste som klara tuffa förhållande. Lampans 34 st. OSRAM lysdioder, optimerade reflektor och linsteknik ger över 20000 råa lumen och en räckvidd på dryga kilometern. Linsen är av polykarbonat, höljet av aluminium och fästet av rostfritt stål.  Levereras med DT3-kontakt, hane, monterad på lampan och en lös anslutningskabel med en DT3-kontakt, hona, för enkel installation. Fjärrljuset är godkänt enligt ECE R112 R7 och  EMC R10 samt E-märkt.

Fjärrljus 9″, halogen, 55/70 W, klar – Biltema.se

Fjärrljus 9″, halogen, 55/70 W, klar

Fjärrljus 9″ LED, 170 W, no-edge – Biltema.se

Ett extraljus med maximal prestanda som ger ett snyggt helhetsintryck. Heljuset är godkänt enligt R112 och DRL-ljuset i mitten har R7-godkännande. Lampans 34 st. OSRAM lysdioder, optimerade reflektor och linsteknik ger en både bred och lång räckvidd. Lampglaset har inga kanter, no edge-lins, vilket förhindrar att smuts, is, och snö samlas på glaset. Linsen är av polykarbonat, höljet av aluminium och fästet av rostfritt stål har vibrationsdämpande egenskaper. Levereras med DT3-kontakt, hane, monterad på lampan och en lös anslutningskabel med en DT3-kontakt, hona, för enkel installation. Fjärrljuset är godkänd enligt ECE R112 R7 och  EMC R10 samt E-märkt.

Extraljusfästen – Biltema.se

Extralampor till bil och arbetsfordon – Biltema.se

Här hittar du olika typer av belysning till bil och arbetsfordon. Extraljus och DRL-ljus som underlättar mörkerkörning. För arbetsfordon hittar du kraftfull LED-belysning och blixtljusramper. Vi har även smarta lösningar på belysning inne i bilen.

Fjärrljus 9″, Xenon – Biltema.se

Fjärrljus 9″, Xenon

LED-ljusramp, 100 W – Biltema.se

Effektivt extraljus med 20 st. Osram SMT LED-celler som ger full ljusstyrka från start. Lyser med lång, bred och vit ljusstråle. Svart hus av aluminium, lins och reflektor av polykarbonat och monteringsfäste av rostfritt stål och gummiklädd kabel. Monteringsdetaljer medföljer. E-märkt enligt ECE-R 10/112. För montering använd Extraljusfäste 42-417. Bilägaren ansvarar för att montera utrustningen enligt gällande regler och förordningar.

Fjärrljus 7″ LED, 80 W, no-edge – Biltema.se

Ett extraljus med maximal prestanda som ger ett snyggt helhetsintryck. Heljuset är godkänt enligt R112 och DRL-ljuset i mitten har R7-godkännande. Lampglaset har inga kanter, no edge-lins, vilket förhindrar att smuts, is, och snö samlas på glaset. Linsen är av polykarbonat, höljet av aluminium och fästet av rostfritt stål har vibrationsdämpande egenskaper. Levereras med DT3-kontakt, hane, monterad på lampan och en lös anslutningskabel med en DT3-kontakt, hona, för enkel installation. Fjärrljuset är godkänd enligt ECE R112 R7 och  EMC R10 samt E-märkt.

Keywords: extraljus biltema, biltema extraljus, biltema fjärrljus