Emil svanängen svt

Artist diskuterades i SVT:s Kulturstudion – är tillsammans med …

Artist diskuterades i SVT:s Kulturstudion – är tillsammans med programledaren | SVT Nyheter

8 maj 2021 — Det var känt för redaktionen för Kulturstudion att programledaren och artisten Loney dear, som egentligen heter Emil Svanängen, …

Programledaren för SVT:s Kulturstudion ställde frågor till en musikjournalist om artisten Loney dear innan hans konsert sändes. Det som inte framgick i programmet var att programledaren och artisten har en relation, vilket Martin Vårdstedt, ansvarig utgivare för programmet, ser allvarligt på.– Det har inte blivit bra, där har det blivit fel.

Svenske Emil Svanängen plockades upp… – SVT Kulturnyheterna …

Svenske Emil Svanängen plockades upp av världstjärnan Peter Gabriel – nu släpps han första album på det internationella skivbolaget.

Loney Dear – Unplugged på Atlantis – SVT Play – Webb-TV.nu

Loney Dear – Unplugged på Atlantis – SVT Play

”Det här är musik man kommer lyssna på om hundra år” tror den ikoniske artisten och låtskrivaren Peter Gabriel om Emil Svanängen aka Loney Dears låtar.

SVT:s kulturjournalist lyfte fram sin pojkvän i program | GP

8 maj 2021 — En av SVT:s kulturjournalister har lyft fram och projektlett en tv-konsert med … eller Emil Svanängen som artisten egentligen heter.

SVT ändrar i konsert efter Mediernas avslöjande om relation

SVT ändrar i konsert efter Mediernas avslöjande om relation – Medierna | Sveriges Radio

14 maj 2021 — Tidigare stod Ella Petersson från SVT som både projektledare och för tv-regi. Artisten Emil Svanängen stod som producent.

Efter att vi förra veckan ställde frågor till SVT om den projekt- och programledare som presenterade och projektledde sin pojkväns konsert som sändes i …

SVT kritiseras för Loney dear-konsert – programledaren är …

SVT kritiseras för Loney dear-konsert – programledaren är flickvän till artisten: ”Det blev fel” – Jnytt.se

10 maj 2021 — … SVT:s ”Kulturstudion” även en konsert med den Jönköpingsbördige artisten Loney dear, eller Emil Svanängen som han egentligen heter.

Den första maj visades en konsert på SVT med Jönköpingsartisten Loney dear. Kulturjournalisten Ella Petersson…

Emil “Loney Dear” Svanängen: Inför åldersgräns på … – Dagen

Emil “Loney Dear” Svanängen: Inför åldersgräns på ungdomspastorer – Dagen

24 apr. 2021 — Albumaktuella Emil Svanängen alias “Loney Dear” har genom hela sin karriär … Samt med en egen spelning i Sveriges television den 1 maj.

Artisten: Jag tycker verkligen om när kyrkan tar ansvar, är generös och sätter rättvisan högst

Musikmagi från Loney Dear – REFORM

Musikmagi från Loney Dear

Det började hösten 2017 när vi såg det tredje avsnittet av ”Ebbots ark” på SVT och Emil ”Loney Dear” Svanängen framförde en magisk version av Depeche …

Det började hösten 2017 när vi såg det tredje avsnittet av ”Ebbots ark” på SVT och Emil ”Loney Dear” Svanängen framförde en magisk version av Depeche Mode-låten ”Enjoy the Silence”.

Emil Svanängen, aka Loney Dear, ger insamlingskonsert för …

Emil Svanängen, aka Loney Dear, ger insamlingskonsert för Diakonia | Diakonia

10 juni 2020 — Insamlingskonserten livestreamas på Diakonias Facebooksida och leds av Ylva Hällen, känd bland annat från SVT. Emil Svanängen, även känd …

Emil Svanängen, även känd under artistnamnet Loney Dear, ger till förmån för Diakonias insatser i kampen mot corona en digital konsert på söndag den 14 juni, klockan 20. Insamlingskonserten livestreamas på Diakonias Facebooksida och leds av Ylva Hällen, känd bland annat från SVT.

Keywords: emil svanängen svt