Einar död svt

Rapparen Einár skjuten till döds i södra Stockholm

Rapparen Einár skjuten till döds i södra Stockholm | SVT Nyheter

21 okt. 2021 — Polisen larmades till Hammarby sjöstad vid 22.50 på torsdagskvällen efter att boende hört höga smällar som lät som skott. Väl där hittades en …

Den prisbelönte rapparen Einár har skjutits till döds i ett bostadsområde i Hammarby sjöstad i södra Stockholm.Enligt källor till SVT ska det röra sig om en gängrelaterad skjutning. Han var kallad att vittna mot Vårbynätverket i nästa vecka.– Han är målsägande i det ärendet, inte vittne utan brottsoffer, säger kammaråklagare Anna Stråth.

Ett år sedan dödsskjutningen av Einár – så ser … – SVT Nyheter

Ett år sedan dödsskjutningen av Einár – så ser utredningsläget ut | SVT Nyheter

20 okt. 2022 — Nu är det ett år sedan rapparen Nils ”Einár” Grönberg sköts till döds i Hammarby Sjöstad i södra Stockholm. Vem eller vilka som ligger bakom …

Nu är det ett år sedan rapparen Nils ”Einár” Grönberg sköts till döds i Hammarby Sjöstad i södra Stockholm. Vem eller vilka som ligger bakom skjutningen är fortfarande okänt men polisen arbetar efter hypotesen att gärningspersonen tillhör någon gruppering.

Dödsskjutningen av Einár – SVT Nyheter

Följ de ämnen och händelser som SVT Nyheter bevakar just nu.

Gängledaren döms till 13 års fängelse – SVT Nyheter

Gängledaren döms till 13 års fängelse | SVT Nyheter

31 jan. 2023 — 39-årige Mario Golzar Mia pekas ut som ledare för det kriminella gänget Dalennätverket i Stockholm och ska enligt domen ha varit drivande i …

39-årige Mario Golzar Mia pekas ut som ledare för det kriminella gänget Dalennätverket i Stockholm och ska enligt domen ha varit drivande i den uppmärksammade kidnappningen av rapartisten Nils ”Einár” Grönberg 2020. Nu döms den kriminelle ledaren till 13 års fängelse.

Ett år efter mordet på Einár – så går utredningsarbetet

Ett år efter mordet på Einár – så går utredningsarbetet | SVT Nyheter

20 okt. 2022 — Ett år har gått sedan den 19-årige rapparen Nils ”Einár” Grönberg sköts till döds i Hammarby sjöstad i Stockholm. Polisen har hållit närmare …

Ett år har gått sedan den 19-årige rapparen Nils ”Einár” Grönberg sköts till döds i Hammarby sjöstad i Stockholm. Polisen har hållit närmare 350 förhör men i nuläget är ingen frihetsberövad misstänkt för dådet.  – Folk såg maskerade personer som flydde från platsen men sedan körde utredningen fast, säger SVT:s reporter Diamant Salihu.

60 sekunder: Mordet på rapparen Nils ”Einár” Grönberg

60 sekunder: Mordet på rapparen Nils ”Einár” Grönberg | SVT Nyheter

10 maj 2022 — Rapparen Nils Grönberg, mer känd under artistnamnet Einár, sköts till döds den 21 oktober 2021 i Hammarby sjöstad i södra Stockholm.

Rapparen Nils Grönberg, mer känd under artistnamnet Einár, sköts till döds den 21 oktober 2021 i Hammarby sjöstad i södra Stockholm. I videon får du en sammanfattning av händelsen – på 60 sekunder.

Rättegång om kidnappningen av rapartisten Einár fortsätter

Rättegång om kidnappningen av rapartisten Einár fortsätter | SVT Nyheter

26 jan. 2023 — På torsdagen fortsätter rättegången mot den man som står åtalad misstänkt för att vara hjärnan bakom kidnappningen av rapparen Einár.

På torsdagen fortsätter rättegången mot den man som står åtalad misstänkt för att vara hjärnan bakom kidnappningen av rapparen Einár. Åklagaren fortsatte sin genomgång av chattarna som ska visa hur den åtalade och andra planerade kidnappningen och även att utpressa Einár.

Mordet på Nils ”Einár” Grönberg – SVT Nyheter

Mordet på Nils ”Einár” Grönberg | SVT Nyheter

5 nov. 2021 — Artisten Nils ”Einár” Grönberg har skjutits ihjäl. Detta vet vi om vad som skett.

Artisten Nils ”Einár” Grönberg har skjutits ihjäl. Detta vet vi om vad som skett.

Sorg bland ungdomar i Dalen efter Einárs död – SVT Nyheter

Sorg bland ungdomar i Dalen efter Einárs död | SVT Nyheter

24 okt. 2021 — Efter att Nils Einár Grönberg skjutits till döds under torsdagskvällen, samlades på fredagen flera gymnasieelever i Dalen för att lägga …

Efter att Nils Einár Grönberg skjutits till döds under torsdagskvällen, samlades på fredagen flera gymnasieelever i Dalen för att lägga blommor och hedra minnet av honom.

En person misstänkt för inblandning i mordet på Einár

En person misstänkt för inblandning i mordet på Einár | SVT Nyheter

10 maj 2022 — Åklagare Marina Chirakovra bekräftar för SVT Nyheter att en person har delgivits misstanke om att ha medverkat i samband med brottet, vilket P3 …

En person har delgivits misstanke om brott i mordutredningen som pågår efter dödsskjutningen av Einár i oktober 2021.

Keywords: einar död svt