Dokumentförstörare biltema

Dokumentförstörare, 21 liter – Biltema.se

Dokumentförstöraren är avsedd att förstöra kontorspapper. Att mata in andra …

Med en dokumentförstörare kan du skydda känslig information från att hamna i orätta händer. Denna modell är perfekt för privat bruk på hemmakontoret eller för användning hos det mindre företaget. Automatisk start Pappersskäraren har automatisk start- och stoppfunktion där en sensor känner av när ett papper matas in. Det gör att den är lätt och smidig att använda. Strimlar i små bitar Makuleringsmaskinen förstör papper från kvittostorlek upp till A4-ark och kan strimla upp till åtta A4-ark (80 g/m²) samtidigt. Maskinen strimlar då både på längden och bredden till småbitar som blir 4 x 18 mm, omöjliga att pussla ihop. Klarar kreditkort och CD-skivor Dokumentförstöraren klarar även av att klippa kreditkort, CD- och DVD-skivor. För detta finns en mindre inmatningsöppning. Överhettningsskydd Makulatorn är försedd med ett överhettningsskydd som gör att motorn automatiskt stängs av om den överhettas.  Enkel att flytta och tömma Makulatorn har en så smidig storlek att den är enkel att flytta från ett rum till ett annat om flera delar på den. Uppsamlingsbehållaren är också mycket enkel att tömma.  Viktigt att tänka på Använd inte pappersförstöraren och CD-/DVD-/kredikorts-förstöraren samtidigt. Dokumentförstöraren bör inte arbeta mer än i cirka två minuter och sedan svalna under cirka 60 minuter.

Dokumentförstörare – Biltema.se

Liten dokumentförstörare med Cross-Cut, 21 liter Strimla upp till 10 ark till små rektanglar på en gång. Dokumentförstöraren Cros…. Klubbpris. 449,00. 599,00.

Dokumentförstörare, 10 liter – Biltema.se

19 nov. 2022 — Fellowes dokumentförstörare kan ge dig total kontroll av makulering av dina papper och passar alla hem. Fellowes Powershred 99Ci kan strimla upp …

Med en dokumentförstörare kan du skydda känslig information från att hamna i orätta händer. Denna modell är perfekt för privat bruk på hemmakontoret eller för användning hos det mindre företaget. Automatisk start Pappersskäraren har automatisk start- och stoppfunktion där en sensor känner av när ett papper matas in. Det gör att den är lätt och smidig att använda. Strimlar i små bitar Makuleringsmaskinen förstör papper från kvittostorlek upp till A4-ark och kan strimla upp till fem A4-ark (80 g/m²) samtidigt. Maskinen strimlar då både på längden och bredden till småbitar som blir 4 x 40 mm, omöjliga att pussla ihop. Överhettningsskydd Makulatorn är försedd med ett överhettningsskydd som gör att motorn automatiskt stängs av om den överhettas.  Enkel att flytta och tömma Makulatorn har en så smidig storlek att den är enkel att flytta från ett rum till ett annat om flera delar på den. Uppsamlingsbehållaren är också mycket enkel att tömma.  Viktigt att tänka på Dokumentförstöraren är avsedd att förstöra kontorspapper. Att mata in andra typer av material kan orsaka skador på eller förstöra skärverket. Dokumentförstöraren bör inte arbeta mer än i cirka två minuter och sedan svalna under cirka 60 minuter.

Dokumentförstörare | Köp hos Clas Ohlson

Bruksanvisningar för kategorin Biltema Dokumentförstörare. Hitta din specifika modell och ladda ner bruksanvisningen eller läs vanliga frågor.

Dokumentförstörare – Bäst i test 2023 | Se våra köpråd

Bruksanvisning för Biltema 24-843 Dokumentförstörare. Visa och ladda ner PDF-filen, hitta svar på vanliga frågor och läs feedback från användare.

Alla behöver ibland en dokumentförstörare bäst i test för att förstöra känslig information. Vi har något som passar, läs vår köpguide.

Smörjpapper för dokumentförstörare 12-pk – Jula

Problem att hitta en passande dokumentförstörare? Ta del av våra tips och hitta den som passar dig och dina behov bäst!

Topp 5 dokumentförstörare: Bäst i test 2023 – produktexperter.se

🥇 Topp 5 dokumentförstörare: Bäst i test 2023

Bästa 5 dokumentförstörare test för både privatpersoner och företag. ✅ Bäst i test och smart köpguide med allt du behöver veta om dokumentförstörare.

Bruksanvisningar för Biltema Dokumentförstörare

Bruksanvisningar för kategorin Biltema Dokumentförstörare. Hitta din specifika modell och ladda ner bruksanvisningen eller läs vanliga frågor.

Bruksanvisning Biltema 24-843 Dokumentförstörare – Manuall

Bruksanvisning Biltema 24-843 Dokumentförstörare

Bruksanvisning för Biltema 24-843 Dokumentförstörare. Visa och ladda ner PDF-filen, hitta svar på vanliga frågor och läs feedback från användare.

de bästa dokumentförstörarna för hemmet och kontoret – Lyreco

Keywords: dokumentförstörare biltema, pappersstrimlare biltema