Balkskor biltema

Balkskor – Biltema.se

Balksko, utvändig. Beskrivning. För montage av balkar mot trä och betong. Av varmförzinkad stålplåt. Teknisk specifikation …

Balksko – Biltema.se

7 okt. 2019 — Balkskor är perfekta till en altan när reglarna ska sättas ihop till en ram eller monteras direkt på husets fasad.

För montage av balkar mot trä och betong. Av 2 mm varmförzinkad stålplåt. ETAG 015.

Balksko invändig – Biltema.se

För montage av balkar mot trä och betong. Av 2 mm varmförzinkad stålplåt. ETAG 015.

Balksko, häng – Biltema.se

Balksko, häng

Balksko, utvändig – Biltema.se

För montage av balkar mot trä och betong. Av varmförzinkad stålplåt.

Balksko, invändig – Biltema.se

För montage av balkar mot trä och betong. Av varmförzinkad stålplåt. 

Gummibalksko,10 st. – Biltema.se

Balksko av gummi är en enkel och smart lösning som skapar en luftig och nivellerad underkonstruktion. Kan användas till golv, vägg och tak både utom- och inomhus. Tillverkad av gummi som reducerar ljud och vibrationer på ett mycket bra sätt. Varje balksko tål upp till 700 kg tryck. De finns i tre höjder och med plats för regel max bredd 48 mm. Perfekta till trallinstallationer på platta och fasta underlag. Ställ balkskorna på underlaget och kläm fast reglarna. Justera vid behov med medföljande nivåskivor. Detta ger en flytande underkonstruktion där luft kan strömma och en fuktbarriär mellan underlag och regel vilket förhindrar att träet ruttnar. Gummikabelsko kan även användas till nivellering av innergolv, vid installation av golvvärme och för beklädnad av väggar och sänkning av tak. För golv/trall, använd 4–8 balkskor per m² beroende av regelavstånd och belastning. För vägg och tak, ha max 900 mm avstånd mellan balkskorna.

Balksko | Varmförzinkad | HECO – Jula

Balksko | Varmförzinkad  | HECO | Jula

Varmförzinkad balksko med invändiga monteringshål.

Vilken balksko ska jag välja? | Gör Det Själv – Gds.se

Balksko: Vilken balksko ska jag välja? | Gör Det Själv

Balkskor finns i en mängd olika varianter och kan användas till många uppgifter. Läs mer här och få överblick över de olika sorterna av balkskor.

Keywords: balkskor biltema