12v uttag biltema

Stickkontakt 12/24 V – Biltema.se

13 aug. 2022 — Biltema har ordentliga cig.-uttag (den större varianten) för 29,90!! Jag har satt dit 16 stycken så’na i min bil. Och även USB- …

Passar till både cigarettändaruttag Ø 21 mm och eluttag Ø 12 mm. 10 A säkring. Med grön LED-indikering, anslutning med skruvar och kabeldragavlastning. Fastlåsningsbar hylsa med bajonettfäste.

Cigarettändaruttag – Biltema.se

Cigarettändaruttag

Kontakter och uttag – Biltema.se

Grenuttag – Biltema.se

Grenuttag som möjliggör användning/laddning av flera olika apparater samtidigt. Med 70 cm kabel. In/ut: 12/24 V. Effekt: 120 W. Med 10 A säkring.

Cigarrettändare – Biltema.se

Universalmodell. Även lämplig att montera då man vill ha ett extra uttag för t.ex. elvärmesits.

USB-uttag – Biltema.se

USB-uttag

Spänningsomvandlare 5 – 12 V – Biltema.se

Adapterkabel som omvandlar 5 V/3 A (max) från USB-uttag till 12 V/1 A (max) cigarettändaruttag. För användning i t.ex nyare bilar som saknar 12 V/cigarettändaruttag.

Billaddare med två USB-uttag, 12/24 V – Biltema.se

Liten och effektiv laddare med plats för två enheter. Driver och laddar mobiltelefon eller annan utrustning via USB-anslutning. Ansluts till DC 12/24 V cigarettuttag.

USB-uttag biltema – ElSnack – Maringuiden

Hej! Är och meckar i båten och har ingen ström i mina usb-uttag. Köpte dessa förra året på biltema och det verkar som att de frusit sönder i vinter. Har spänning på ingående kontakter. De kostar ändå 80kr och då tycker man de ska klara en vinter. förra sensommaren så fick kustbevakningen hämta mi…

12v-uttag, små och stora? – iHusbil – Hem

Keywords: 12v uttag biltema